Resultatlister ligger vedlagt.

Vår representant Inge Olav Murud med sin Hallingnattens Hera tok en solid andreplass i ungdomsmesterskapet som ble arrangert i Agder tirsdag.

De som fulgte med på Tracker så tidlig at dette kunne bli noe riktig bra. Hera fant tidlig elg. Allerede 7.55 tikket det inn melding til sekretaritet om uttak. Hera jobbet iherdig med oksen til mørket la seg over Agder. Heldigvis rakk de tilbake til middag og premieutdeling. Solide 90 poeng skulle vise seg å holde til en andreplass. Kun Erik Linnerud fra Hadeland Elghundklubb med sin NEG Kyttäkylän Ronja kunne skilte med en høyere poengsum. 94 poeng ble for hardt og straffe denne gangen. Nr 3 ble Isak Bruvold Valdfridson med Pjolter, fra Nord-Trøndelag Elghundklubb. Vi gratulerer med en sterke prestasjoner.

Vedlagt ligger en fullstendig resultatliste.

Dommermøte ble avholdt den 09.02.2019 Oppdatert med prøvene som ble gått i januar!

Resultatlister ligger vedlagt.

Lørdagen bød på glimrende vær for klubbmesterskap i løshund. Det var seks tente hunder og spente førere som dro til skogs.

Fire av hundene kom for elg og det var spenning før kunngjøring av resultatene. TRACKER gjorde det mulig for alle å følge hendelsene ute i skogen.

Deres løsninger gjør jo dette til en publikumsvennlig hendelse! De har dessuten bidratt med capser til hundeførere og en Tracker SUPRA som ble satt opp som trekningspremie til alle involverte. Både dommere, aspiranter/elever og hundeførere!

Vi må rette en takk til alle bidragsytere til årets KM! Uten slik velvilje ville ikke dagen blitt den samme!

1: Klubbmester med 90 poeng: NO40480/17  Bjønnlosens Poppo, Omar Trøen. Poppo temte ku og kalv langt ut på kvelden!

2: NO45147/16 Dolly av Kvernenget, Ove Horten. Fant en hjortebukk og presterte 89,5 poeng med denne tienderen.

3: Tittelforsvarer SE34106/2014 Skott, eier Erik Nytrøen, fører Marianne Steenland skrapte sammen pene 79 poeng med flere uttak denne dagen.

4: SE34770/2016 Dammossens Dora, Roger Olsson - 2. premie 63 poeng.

5: NO38687/16 Bjønnlosens T-Raid, Anders Engvoll, 17 poeng

6: NO40815/16 Lekåsen's H-Oryx, Stefan Brydalseggen, 0 poeng

Tusen takk til alle som på en eller annen måte har bidratt til årets KM. Spesiell takk til våre sponsorer - Royal Canin - TRACKER - Alvdal/Tynset Sport - TOOLS - Felleskjøpet Tynset.

Vi gratulerer deltakerne med flotte prestasjoner og ønsker alle god jakt!

Vi oppfordrer alle til å stille på prøve med hundene sine. Kanskje går det veien så vi møtes på KM 2020!!

Resultater fra klubbmesterskap, løshund. To ekvipasjer fant medgjørlig elg.

Klubbmester 2018 ble Skott, med fører Tor Inge Nytrøen. 89 poeng skrapte de sammen.

Nr. 2 ble Hallingnattens Tiki med fører og eier Marianne Steenland. De endte på 76 poeng.

Borderhaugens Hera, Hallingnattens Hera og Vito hadde alle litt stang ut denne varme høstdagen.

Vi gratulerer deltakerne med flotte prestasjoner og ønsker alle god jakt!

Følgende ekvipasjer var kvalifisert til å delta:

Skott - SE 34106/2014 - Eier Erik Nytrøen

Hallingnattens Hera - NO 43025/15 - Eier Inge Olav Murud

Hallingnattens Tiki - NO 52872/13 - Eier Marianne Steenland

Vito - NO 41860/14 - Eier Roger Bjørke

Borderhaugens Hera - NO 36053/14 - Eier Peder Langøien

Terrengene som var brukt: Vestlia, Unset - Haugsethlia - Veslefeltet, Elvål - Rødfjellia - Børte.