Nå braker alvoret løs i Østerdalskogene! Vi har fem deltakende ekvipasjer på lista over de som skal ut og bryne seg på det som kan se ut til å bli noen utfordrende dager i skogen. YR melder dessverre lite vind. Men dette er utendørsidrett og lite vi får gjort noe med.
Vi krysser fingrene for at det blir noenlunde like forhold og at alle deltakere får sjansene som må til!

Trekløveret Terje Borgos, Odd Sømåen og Jon Horten som har trukket i de fleste tråder, har lagt ned en formidabel jobb i forkant. De melder at alt er klart for NM på Os!

Østerdalen EHK må berømme innsatsen og er evig takknemlig for arbeidet som er lagt ned. Disse gutta har styrt med sjeldent stødig hånd!

Østerdalen har flere sterke kort på hånda. Det har gledelig nok blitt et trangt nåløye å bli tatt ut til å representere klubben i NM bandhund.
Når snittsummen må ligge godt inn på nitti-tallet sier det seg selv at det er gjort mye godt forarbeid for å lykkes i skogen. Vi krysser fingrene!

Våre deltakere er:

Tittelforsvarer og klar for sitt tredje NM - Saga og Bjørn Grue.
Engefloen's Klara og Audun Kregnes.
Engefloen's Anja og Stein Grue.
Bjuti og Erlend Vingelen er klare for sitt andre NM.
Bella og Vidar Tørres.

Vi ønsker alle deltakere, dommere, kjentmenn, arrangører og alle involverte lykke til! Det blir spennende å følge NM.

Tracker leverer live visning.

Følg ellers med på NM Bandhund 2021 og ØEHK på Facebook!

Lykke til!!

Vinneren av ungdomsmesterskapet bandhund 2016 er nå kåret. Det ble 15-årige Ole Østvang og Saga som gikk til topps med 85 poeng!

Vedlagt ligger resultatliste og artikkelen finner du her.

NM Bandhund 2009 ble arrangert av Follo og Østfold Elghundklubb.

Resultater og annen informasjon om arrangementet finner du ved å klikke HER.

NM Bandhund 2009 Vinner Fjellbandets Vårin eier Tore Storhaug. Oppdretter Morten Elgaaen

Foto: Irene Sørum

Våre hunder ble nummer 5 og 24 av totalt 27 ekvipasjer under helgens bandhund NM i Uskedalen arrangert av Hordaland Elghundklubb.  Gåte, med eier Marianne Steenland, ble totalt nummer 5.  Gåte og fører Johan Sverre Langsjøen gikk til 98 poeng dag 2 og dette i ukjent terreng.  En meget sterk prestasjon!

Vedlagt ligger fullstendige resultatlister.

Det var fantastisk mange gode resultater i løpet av helgen og vinner ble Morten Midtflå fra Sør Trøndelag Elghundklubb med svarthunden Cimba. De fikk 193 poeng!

Bilde: Hr Gåte. Eier Marianne Steenland.

NM Bandhund 2013 ble arrangert av Finnmark Elghundklubb.

NM - bandhund 2011 / Hjem - FINNMARK ELGHUNDKLUBB

NM vinner bandhund 2011 er Elgjakten`s Hera i lag med eier og fører Martin Tamnes Krog fra Dalsbygda.

Resultater og annen informasjon om arrangementet finner du ved å klikke HER.