Championat-presentasjon: Tussi NO45330/11

N J(B)CH Tussi NO 45330/11 eier Lars Andreas Kvisle.

Tussi er vår første elghund. Jeg er oppvokst med sterke bandhundtradisjoner fra min bestefar i Sømådalen. Tussi er fra Bjørn Grues opprett og er datter av Tussa og N UCH N J(L)CH Knektedammen's Figo.  Hun kjennetegnes av stor jaktlyst og mye personlighet. Tussi er også godkjent ettersøkshund.

Tussi har hatt ett kull med A.f. Elgkronas Gregor i 2014. Saga NO 48506/14 fra dette kullet ble N J(B)CH i 2015.

Jaktprøvene som er lagt til grunn for N J(B)CH er:

22.09.12          Østerdalen elghundklubb                  72 p. 2. pr.

31.08.13          Østerdalen elghundklubb                  77 p. 1. pr.

02.08.14          Østerdalen elghundklubb                  75 p. 1 pr

18.07.15          Sør-Trøndelag elghundklubb             67 p. 2 pr.

19.07.15          Sør-Trøndelag elghundklubb             85 p. 1.pr.