Championat-presentasjon: Losnabakkens L-L Borris NO33472/14

NJ(L)CH Losnabakkens L-L Borris NO33472/14 eies av Leif Arne Harsjøen fra Tynset. Oppdretter er Geir Langset. Mor er FIN57507/07 Lulu, far er FI35389/10 Karpaasin Lennu.
Borris er en hund med stor jaktiver, og loste elg allerede da han var åtte måneder gammel. Gikk sin første jaktprøve da han var ett år, i Hedmark Elghundklubb, til 1. pr. og 87,5 poeng.
Representerte Østerdalen Elghundklubb i ungdoms-NM for løshund sammen med Hallgeir Harsjøen i september 2015. Der ble det en fjerdeplass. Ble tildelt C.A.C.I.T.
Han vant todagers samlet løshundhundprøve (Øyerprøva) i november 2015, med Hallgeir første dag og Leif Arne andre dag. Dag 1 ble det 80 poeng og 3. beste hund, mens dag 2 endte med 80,5 poeng og beste hund, altså vinner sammenlagt med 160,5 poeng.
Løshundprøve hos Sør-Trøndelag Elghundklubb november 2015, 87 poeng og 1. pr. - og dermed ble han jaktchampion med fire strake førstepremier før han fylte to år.
Utstillinger: Har excellent, ck og cert som utstillingsresultat.
Borris er en trivelig og rolig hund med stor jaktlyst. Første elg ble skutt for ham i Trøndelag da han var om lag ti måneder gammel. Er en av tre gråhunder på Storstuegga.